Tammen lehtien alla

Moi, ja tervetuloa uuteen postaukseen! Tänään vuorossa tarinan pätkä! Tein taas puu aiheisen tarinan xD! Tänään puut jotenkin kiinnostavat entistä enemmän. Ja nyt tarinaan!

Istuin puussa ja katselin kun pikkusiskoni Holly leikki nukeillaan. Äiti oli laittanut piknik huovan Hollya ja minua varten. Äiti katseli meitä ikkunasta, vilkutteli välillä. Minä olin ottanut mukaani liilan vihkoni, jonne ajattelin kirjoittaa. Tällä hetkellä päässäni ei liikkunut mitään. Mietiskelin ja samalla seurasin Hollya joka syötti nukkejaan tammenterhoilla, se näytti hauskalta. Hyvin kaunis nokkosperhonen lensi tämän vanhan tammen ohi. Otin vihkoni ja piirsin siihen pienen perhosen kuvan. Siitä tuli tosi hieno. Roikotin jalkojani puusta samalla kun aloin piirtämään ritariperhosta. Piirsin pari muutakin perhosta, kunnes: viereeni tipahti pikkuruinen tammen lehti. Siitä sain idean, kirjoitin pienen tammen lehden matkasta maahan! Samalla kun kirjoitin huomasin miten ihanaa puussa oli: istuin tammen lehtien alla ja kirjoitin vihkooni tarinaa. Viileä kesä tuuli puhalsi hiuksiani ja silloin huokaisin: ”ihanaa että on kesä!”

4 kommenttia

  1. Toi alku kuva on ihana🤩😍 Tykkäsin tarinanpätkästä👍🏻🤩

    Vastaa

  2. Sinulla on hieno blogi, Kisu! Minäkin kirjoittelen blogiini (melkein) joka päivä, ja on muutenkin kiva, että aloitit bloggaamisen!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *