Ilmassa #1

Heiiii, ja tervetuloa uuteen postaukseen! Elikkäs kokeilen miten minulta onnistuu jatkotarina! HUOM, lähdemme perheen kesken ihanalle lomamatkalle joten viikkoon ei valitettavasti tule tarinoita. Noh, mennään itse tarinaan♥.

”Melissa, tule jo!” Äiti huikkasi. Kömmin sängystä ylös ja vilkaisi kelloa: 3:45! Miksi me näin aikaisin heräsimme? Ai niin! Me lähdemme ulkomaille! ”Onhan laukku pakattu?” Isä kysyi ohimennen. ”Joo!” Huusin ja menin vessaan. Kun tulin vessasta äiti kysyi: ”Melissa, voisitko herättää Charloten?” Nyökkäsin ja menin Charloten huoneeseen. Tiesin että Charlotte inhosi aikaisia herätyksiä yli kaiken. ”Charlotte, herätys!” Huusin. ”Mitä!? Miksi herätät minut kello 4 yöllä?” Charlotte kiljui. Silloin äiti tuli huoneeseen. ”Charlotte, puolituntia niin lähdemme.” Äiti sanoi. Charlotte antoi periksi ja kömpi sängystä ylös.

4:30 lähdimme autoon. Charlotte höpötti matkalla lentokentälle siitä, että olisi halunnut mielummin Ranskaan. Jos minulta kysytään niin lähtisin mieluiten Islantiin. Olisi ihana patikoida ja katsella vesiputouksia, Aah… ”Perillä!” Charlotte huusi ja keskeytti ajatukseni. Siinä se oli, valtava lentokenttä josta lähti koko ajan lentokoneita.

Isä käski kaikki menemään kauppaan ja ostamaan itselleen aamupalaa. Minä valitsin sipsit, smoothien ja leivän. Istuimme odottelemaan penkeille. Okei, yhdessä asiassa samaistumme Charloten kanssa. Nimittäin siinä että me olemme maailman huonoimpia odottamaan. ”Milloin se lentokone lähtee?” Charlotte ja minä tivasimme. ”15 minuutin päästä.” Isä sanoi. ”Jaa, eli 15 tunnin päästä!” Charlotte suuttui. ”Rauhoitutaampas nyt.” Äiti sanoi. Tämmöistä on kun on isosisko.

Olimme kävelemässä jotain putkea pitkin. ” Täällä on kylmä.” Sanoin kun kävelimme pitkin putkea. ”Kohta ei enää ole. Katso! Tuossa on lentokone!” Äiti sanoi. Vihdoin! Siitä oli jo 3 vuotta kun olin lentokoneessa. Minua hiukan jännitti. Menimme penkkiriville 17 ja istahdimme alas. Tai no, kaikki muut istahtivat paitsi isä. Isä oli meidän takanamme sillä ei mahtunut meidän penkkiriville. Minä (nuorimpana) sain istua ikkuna paikalle! Jes! Charlotte istui keskellä ja valitti äidille että mitä järkeä on pistää lentotila päälle puhelimeen. Katsoin kun kone nousi ja kaikki näyttivät niin pieniltä. Nyt olimme ilmassa!

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *