Urheilijan elämää #1

Urheilijan elämää #1

Heissan! Voiko mua sanoa urheilijaksi? Ehkäpä? Postaus kertoo urheilijasta (en kerro minkä lajin) ja hänen urastaan. Mutta, NYT, Haluan paljastaa mistä kuuluisasta urheilijasta postaus kertoo… *Kovaa rumpujen pärinää*
Terese Johaugista! Terese on mun idolini. Jos et tiedä kuka hän on, niin nyt on korkein aika selvittää! Postaukseen!
P.S. tämä on jatkoteksti:D!
P.S.S tämä on tietoteksti.

25 kesäkuuta Hedmarkissa (Norjassa) vuonna 1988 syntyi Terese
Johaug. Hän kävi jo pienenä äitinsä ja perheensä kanssa hiihtoretkillä. Lapsuudesta ei ole kauheasti tietoa. Hän teki paljon töitä jo lapsena hiihtouransa eteen. Varmasti jossain kohtaa hän liittyi hiihtoseuraan ja osallistui hiihtokilpailuihin. Hän jo lapsena hiihti paljon. Teresen perheeseen kuului: vanhemmat, Gro Johaug ja Thorvall Johaug & Sisarukset: Joakim Johaug, Veronica Johaug ja Karstein Johaug. Niinkuin huomaat, hänen perheensä oli aika iso. Terese oli lapsista kaikista hiihtointoisin.

Vuonna 2007 terese voitti pronssia 30 kilometrin matkalla, perinteisen tyylillä. Se oli hänen ensimmäinen arvokisamitali! Kilpailu käytiin Sapporossa. Vuonna 2011 Oslossa käydyssä yhdistelmä kilpailussa Terese otti pronssia. 2011 se tapahtui; terese sai haluamansa kullan! 2013 Terese voitti hopeaa. Terese teki paljon töitä ja pinnisteli ja ponnisteli. Sitten hän pääsi olympialaisiin ja voitti hopeaa ja pronssia.

Jo 15 kultaa näkyi Teresen mitalitaulukossa. Viestistä olympialaisista oli tullut kultaa, mutta yksilö hiihdossa ei kultaa ollut hänelle tullut. Ja tämän vuoden alussa, Pekingin olympialaisissa oli Terese mukana. Terese oli kaikissa kilpailuissa ylivoimainen. Hän otti elämänsä ensimmäisen olymppiakullan! Terese nappasi kolme mitalia, joista kaikki oli kultaa. Äskettäin Terese sanoi että hän aikoo päättää uransa tähän. Teresen ura oli upea ja nyt se päättyy.

2 kommenttia

  1. Vähän kirjoitusvirheitä, mutta kiva idea! Sinäänsä tää ei kylläkään ole tarina, enemmänkin tietoteksti, joten ehkä kuvausta kannattaa vähän muuttaa.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *