Taianomainen päiväkirja

Taianomainen päiväkirja

Moiksuuu! Tänään vuorossa… *Rumpujen pärinää* … Juoneton tarina (tai joku se kaltainen)! Ääh, miksi mä olen näin huono keksimään alkuhöpöttelyjä, miksi!? Tässä tarinassa on fantasiaa, JEE! Mä olen tänään ihan sekaisin… Heh! Sitten tarinaan!

Astelin koulusta kotiin, satoi kaatamalla ja sukkani olivat märät. Samoin myös kengät. Just silloin kun minä tulen koulusta niin pitää alkaa satamaan kaatamalla, tämä on niin minun tuuria! Juoksin ovemme eteen. Oveemme oli tullut ovikoodi jota en vieläkään muista. Kaivoin avaimen esiin ja avasin oven. Tiedoteseinään oli tullut jotain uutta mutta luen ne sitten myöhemmin kun jaksan. Ärsyttävää oli että asuimme ylimmässä kerroksessa ja kenkäni narskuivat kun menin portaita ylös.

Otin postit lattialta ja vein ne olohuoneen pöydän ääreen. Tänään näköjään ei ole tullut mun nimellä mitään. Otin koulukirjat ja aloin tekemään läksyjä. Onneksi läksyjä oli tullut vain äidinkielestä ja ne minä hoitaisin noin viidessä minuutissa! Kun läksyt oli tehty hyppäsin sohvalle päiväkirjan kanssa. Aloin lukemaan teksteijä joita olin kirjoittanut, yhdessä luki näin:
Rakas päiväkirja,
Olisi kivaa joskua jos saisin päästä taikamaahan! Se olisi kivaa. Yhtäkkiä kun luin lisää päiväkirja pomppasi käsistäni ja veti minut sisään kirjaan!

Makasin maassa ja kuulin kun joku puhui: ”Olet tullut taikamaahan jonne itse halusit!” Ääni sanoi. Olin jo melkein vastaamassa että se oli toiveeni seitsemän vuotiaana mutta päätinpä pitää suuni kinni. Katsoin ympärilleni kaikkialla oli violettejä vuoria jotka kimaltelevat valossa. Yhdessä vuoressa oli pieni kolo: joten minähän menin sinne sisään!

Tämän jälkeen tyttöä ei ole nähty enään ikinä missään. Jotkut kävivät etsimässä häntä taikamaassa, mutta ei. Jos näet 12 vuotiaan tytön jolla on tumman ruskeat hiukset, farkut ja t-paita, ilmoita minulle!

4 kommenttia

  1. Eikä! Aivan ihana postaus 💙 Mä tykkään tosi paljon tämän ideasta ja siitä, miten olet toteuttanut tämän! <3 Ehkä loppu tapahtui vähän töksähtäen, mutta ei se paljoa häirinnyt! 💙✨

    Vastaa

  2. Kiitos Linnea! Ihanaa että pidit💙✨! Ja keksi:🍪!

    Vastaa

  3. Mahtava!
    Ei haitannut, vaikka tässä ei oikeastaan ollut juonta, rakastan tätä silti! Loppu oli ehkä hieman liian nopea, mutta se ei häirinnyt.

    Vastaa

  4. Kiitos! Loppu oli ehkä vähän hieman nopea… Mutta hyvä että se ei haitannut lukemista:)!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *