Luonnon paratiisi

Moro! Ihan totta mä tulen hulluksi! Mä olen käyttänyt joka tarinassa eri tervehdys lausetta, joten voitteko ehdottaa niitä mulle? Tänään jälleen vuorossa tarinan pätkä. Miltä tuntuisi olla luonnon omassa paratiisissa? Mukavalta varmaan? Se selviää tarinassa! Tarinaan!

Saavuimme järvelle. Järvi oli keskellä metsää. Se oli hyvä asia sillä rakastin metsää ihan hirveästi. Jos jokin asia oli huonosti niin, metsässä ongelma oli ratkaistu. Rakastin tätä kaikkea: Linnun laulua, ihanaa ja raikasta metsän omaa tuoksua ja kaikkea mitä metsästä löytyy! Laitoimme piknikhuovat kuusen alle ja asetimme fatboyn siihen viereen. Fatboy oli ihana! Se oli iso, pinkki ja mukava. Kävimme kaverini kanssa uimassa. Okei, ei häntä voi kutsua kaveriksi vaan ystäväksi, parhaaksi sellaiseksi. Roisikimme vedessä ja sukeltelimme samalla kun bongailimme ahvenia. Yllätyksesksi löysimme pari pientä ahventa. Meillä oli tosi hauskaa! Kietouduin turkoosiin upouuteen hamam-pyyhkeeseen, samalla kun katselin sorsien lentoon lähtöä vedestä. Otin rennon asennon ja katselin pilviä. Sitten päähäni pomppasi ajatus: miksi taivas on sininen? Katson tuohon vastauksen kotona, sillä nyt minusta tuntui että olisin luonnon paratiisissa! Välillä kuulin kun lapset hyppäsivät järveen niin että vesi roiskui melkein tänne asti, tai jotkut kastelivat varpaitaan ja kikattivat. Suljin silmäni ja siirsin kaikki huoleni mielessäni olevaan roskakoriin. Vihdoin nautin! Havahduin siihen kun iso kultainen noutaja hyppäsi veteen. Kului hetki kunnes se tuli tervehtimään minua. Vesi kimalsi ihanasti ja pari käpyä tippui viereeni. Harmittaa että kohta loma on ohi, mutta eletään tässä hetkessä!

8 kommenttia

    1. Anteeksi että en ole vastannut kommenteihisi ne meni itsestään roskaviesteihin😭! Mutta kiitos kuitenkin💚! Ja keksi: 🍪!

      Vastaa

  1. Hei Kisu, olen lukenut paljon sun blogia ja säkin tietysti mun, joten aloitettaisiinko linkinvaihto? Ei ole pakko, mutta tuntuu nyt jotenkin siltä, että saattaisit suostua.

    Vastaa

  2. Tietenin käy! Lisään sut viimeistään ensi viikolla😉

    Vastaa

  3. Muuten, tervehdyksiä: Hieps, Hoplanhei, ja vaikka joku jollain toisella kielellä.

    Vastaa

  4. Kiitos paljon! Tulen käyttämään noita seuraavissa postauksissani😊

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *