Merten ystävä

Hej!!! Artikkelikuva tulee valittavasti myöhässä. Öö, mitä mä nyt höpöttelisin… Ja mietin Q&A:n järjestämistä, mutta kun blogini on niin pieni… ehkä se vielä joskus tulee! Sitten tarinaan!

”Jos haluat kauppaan niin tule!” Kiljuin pikkusiskolleni. ”Kohta!” Hän huusi ja lähti harppomaan porataita alas.
Bella osaa olla hyvin ärsyttävä. Minulla oli jo kengät jalassa ja sitten vasta tuli Bella. Äiti oli antanut Bellalle 10 euroa ja minulle 15! Vain! Syy miksi menimme kauppaan oli tämä: Olin menossa huomenna synttäreille ja 15 eurolla minun pitäisi saada lahja! Justiinsa! ”Saisinko sittenkin ottaa 20 euroa?” Tivasin äidiltä, mutta vastaus oli ei.

Astelimme raikkaassa kesä aamussa pikkusiskoni kanssa. Äiti oli antanut hänelle 10 euroa jotta hän saisi ostaa jotain itselleen! Niin juuri, itselleen! Ajattelimme mennä läheiseen ostoskeskukseen katsomaan mitä sieltä saisi. Matkan aikana mietin voisinko kysyä pikkusiskoltani että hän antaisi 10 euroaansa minulle ja antaisin kotona ne hänelle takaisin? En kuitenkaan uskaltanut kysyä. Otin kännykkäni esiin ja katselin mitä saisi 15 eurolla.

Vihdoin saavuimme ostoskeskukseen. Bella lähti juoksemaan kohti lelu kauppaa. ”Tule tänne Sophie!” Bella huusi. Noh, jos hoidan nämä asiat niin sitten pääsen omiin juttuihini. Saavuin kauppaan. Bella katseli sydänmen muotoisia pop it leluja, kun taas minä vuorostaan odotin häntä. ”Otan tämä!” Bella huusi reippaasti ja näytti sydänmen muotoista pop it lelua joka oli pinkki. ”Selvä! Lähdetään kassalle!” Kassalla oli pitkä täti, jonka pinssissä luki Jessica. ” 4 euroa ja 50 senttiä, kiitos.” Jessica sanoi ja otti Bellallta rahat. Kun pääsimme ulos kaupasta niin Bella kiljui: ”Mulle jäi vielä 5 euroa 50 senttiä!” ”Joo, kiva!” Sanoin ja suuntasin kohti kirjakauppaa.

”Hei katso!” Bella sanoi ja osoitti kännykkäänsä. Ei ei ei! Katsoin Bellan kännykkää ja huomasin että kohta alkaisi satamaan. Voi itku! Otin Bellaa kädestä ja juoksimme kauppaan. Katselin kiireessä kirjahyllyä ja löysin kirjan nimeltä ”merten ystävä”. Selasin nopeasti kirjan läpi ja sitten vein sen kassalle. Samaan aikaan Bella oli ottanut muovailu vahaa. Suuntasimme kassalle ja maksoimme ostokset. Onneksi kassalle ei ollut paljoa jonoa. Mutta takanamme oli hirveä jono.

Olimme nyt maksaneet ostokset ja Bellalta oli jäänyt pari euroa yli. Eih, ulkona satoi kaatamalla. Mietin pitäisikö vain odottaa että sade lakkaa, mutta sitten keksin: voisimme mennä bussilla kotiin! Niinpä juoksimme bussipysäkille. Otin Bellan rahat ja maksoin meidät sisään. Istahdimme vapaille paikoille ja katselimme ulos ikkunasta. Ulkona näytti hyvin kylmältä. Minulla oli tylsää joten otin kirjan (merten ystävä) ja aloin lukemaan sitä. Itse asiassa, kirja oli tosi hyvä. Kului 15 minuuttia ja olimme kotona. Tämä oli kyllä aikamoinen päivä!

11 kommenttia

  1. Oi, kiva postaus!
    Nimi ”Merten ystävä” on ihana!
    Sopivan pituinen teksti, joka päättyi mukavasti. Joistain jutuista olisi ehkä voinut kertoa vähän pidemmin, mutta kuitenkin hyvä postaus, tykkäsin!

    Vastaa

  2. Oi,kiitti! Nimi ”merten ystävä” ei liittynyt hirveästi tekstiin, Mutta ihanaa jos pidit🍿

    Vastaa

  3. Mukava pätkä, ja pidän myös nimestä! Ehkä juoni olisi voinut olla vähän rikkaampi?

    Vastaa

    1. Kiitos Olivia! Jooh, juoni olisi voinut olla ehkä vähän rikkaampi.

      Vastaa

  4. Jep, hyvä postaus! Muutamia kirjoitusvirheitä löysin, mutta ei sen kummempaa. 😀 Sammal taisi sanoa jo tärkeimmät. <3

    Vastaa

    1. Kiitos paljon! Anteeksi etten ole vastannut kommentiisi sillä ne menivät itsestään roskaviesteihin😭!

      Vastaa

  5. Todella hyvä ja päättyi hyvin ja onnekkaasti.

    Vastaa

  6. Uu, tosi kiva postaus, tykkäsin! 😊 Löysin muutaman yhdys-sanoihin liittyvän virheen, mutta yleensä ne on tän blogaaja-sivuston syytä. 🤭 Teksti tuli välillä hieman töksähtäen, ja huutomerkkejä oli aika paljon, mutta ei se edes haitannut lukemista. 😄👍 Niin, ja ”Meren ystävä” on ihana nimi, se houkutteli minut lukemaan tämän postauksen, niin muuten, tämän blogin teema on ihana! <3333333

    Vastaa

  7. Kiitos! Jooh, käytän vähän liikaa huutomerkkejä:s! Ihanaa että pidit tarinasta ja taustasta💙!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *