Keskellä niittyä

Hey!!! En vain tajua miksi kirjoitan joka päivä? 🍓Muistakaa jokainen positiivinen kommentti merkitsee minulle paljon🍓! Mielestäni tarinan nimi on joten kuten tylsä, mutta itse tarina on kiva<3! Sitten tarinaa lukemaan!

Heräsin siihen että pikkusiskoni (Skye) viskaisi peiton pois päältäni. Välillä Skye on tosi ärsyttävä! Ja tulee minun huoneeseen leikkimään, vaikka itsellään on semmoinen oma! Noh, olin jo ilman peittoa niin päätin mennä vessaan. Samalla kun pesin hampaita mietin miten upeaan taloon me muutettaisiin tänään. Keltaiseen isoon omakoti taloon, jonka ympärillä kasvoi ihania metsämansikoita. Mutta rauhallista siellä ei olisi jos tietää minkälainen Skye on. ”Carissa, tule jo! ”Isä huusi. ”Joo, joo! ”Vastasin.

Kaikki olivat autossa. Meidän automerkki oli Citroën, vaikka Skye sanoo sitä prinsessa-audoksi. Skye on 7 vuotias ja osaa olla hyvin lapsellinen. Meillä on 5 vuotta ikäeroa! ”Carissa miksi mökötät? ”Skye kysyy. ”Mitäh!? En minä mökötä, istun vain autossa. ”Okei, näytin ehkä siltä että mökötin koska iso laukku painoi päätäni. Ja se laukku oli täynnä kaikkia Skyen tavaroita 30 minuutin matkalle! Mä otin vain tämän vihkon ja kynän johon yritä kirjoittaa.

Automme kaarsi talon luo joka oli vielä hienompi kuin kuvassa! Wow! Minulta pääsi kun pääsin vihdoin pois Skyen laukun alta. ”Carissa saa nukkua ulkona, sillä minä valtaan molemmat lasten huoneet!” Skye huusi. ”Minusta tuntuu että tänä yönä en saa nukuttua, kun jouduin ole maan 25 kiloisen laukun alla.” Sanoin. Silloin isä puuttui jutteluun: ”Skye saat vain toisen lasten huoneista ja Carissa, kyllä sinä unta saat. ”Ihan sama” me mumisemme Skyen kanssa vastaukseksi. Yhtäkkiä Skye sanoi: talon nimi on prinsessatalo! Ääh, taas näitä Skyen prinsessa juttuja. Jos minulta kysytään Lily tai vaikka Diana olisi kivempi nimi.

Astuimme taloon sisään. Talon sisustus oli kivan moderni, ja lattiat olivat ruskeaa puuta. ”Täydellinen!” Minä hihkaisin. ”Niin on!” Isäkin myönsi. ”Ihan kiva.” Skye sanoi ja lähti harppomaan rappusia ylös. ”Vauuu!” Skye huusi täyttä kurkkua. Kiipesin rappuja ylös SKYEN ja minun tavaroita kantaen! Epäreilua! Kun pääsin ylös olin hengästynyt. Skye oli valloittanut vasemman puolisen huoneen. Pääsin huoneeseeni. Joka puolella oli vaalean sinistä tapettia ja nurkassa iso ja pehmeä sänky. Myös kirjoituspöytäni oli siellä sekä pari kaappia. ”Tykkäätkö huoneestasi?” Isä kysyi. ”Joo!” Vastasin.

Eilinen päivä meni hyvin. Kutsuin Elisan täksi päiväksi meille. Elisa on paras ystäväni, sekä ainoa. Elisa on asuu tässä lähellä ja tulee samaan kouluun kuin minä! Ilman Elisaa varmaan tylsistyisin. ”Moi Carissa! ” kuulin Elisan tervehtivän. Me halasimme, sillä olihan siitä jo vuosi kun viimeksi näimme. Juttelimme kaikesta mahdollisesta ja Elisa kertoi tulevastani koulusta: ”Meidän opettaja on Diana, se on tosi mukava. Sillä on hiukset aina nutturalla. Syksyisin koulussa on kirjoitus kilpailu.” Elisa kertoi. ”Ai kirjoitus kilpailu? Siihen minä todellakin haluan”! ”Kiva!”Elisa vastasi. Siinä me juttelimme, keskellä niittyä. Niityllä oli kauniita ritari- ja nokkosperhosia, jotka lentelivät ympärillämme. Nyt huomasin että niitty jossa makasimme oli todella kaunis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *