Kurkkaus kisun vihkoon

No moi:/<3! Niinkuin otsikosta näetkin; tänään vuorossa kurkkaus kisun vihkoon (jonne kirjoittelen kaikenlaista). Yksi teksteistä on tehty silloin kun aloittelin kirjoittamisen ja toiset on tehty tässä lähiaikoina:)! Sori, että postaus on niin lyhyt ja että postaus väli on venähtänyt :(! Ei ole ollut motivaatiota kirjoittaa joten ajattelin kerätä vanhoja tekstejä ja tehdä tämmöisen postauksen:D! Tässä on kolme tekstiä, joita pääset lukemaan NYT!

Taivas puhkeaa itkuun

Sade on ihanaa! Kaikki eivät pidä sateesta, mutta minä pidän. Rakastan sen ääniä ja pisaroita jotka valuvat ikkunaa pitkin. Pilvet peittävät auringon, sää synkkenee ja alkaa sataa. Taivas puhkeaa itkuun ja vollottaa niin, että lätäköitä alkaa vähitellen syntyä maahan. Sade rummuttaa ikkunoita. Sade yltyy ja ropina jatkuu. Pilvet kasaantuvat pään päälleni. Pisarat valuvat lehdiltä kohti maata. Vesilätäköistä näkee itsensä. Vesilätäköt ovat joka ikinen erilaisessa moudossa. Rakastan vesisadetta!

Kissanpäivät

Olen kissa, josta pidetään huolta. Kotikissana oleminen näyttää helpolta, mutta ei, se ei ole. Tai no, on se elämä aika helppoa. Saa loikoilla sohvalla ja herättää aamu kuudelta ihmisiä (viikonloppuisin). Juodessa viikseni kastuvat ja se ärsyttää. Mutta auringossa viikseni kuivaavat. Parvekkeella tulee liian kuuma ja on pakko mennä loikoilemaan olohuoneen matolle. Yleensä kierrän maton koska, jokin siinä mättää. Ruokakuppi on hopeinen ja se notkuu joka päivä minua vaivaamassa.

Kirjasto
Hiljaisuutta, hiljaisuutta, hiljaisuutta. Kaikkialla kuulu hyssyttelyä ja kuiskuttelua. Kirjojen taianomainen tuoksu valahtaa nopeasti nenään. Hyllyt täynnä kirjoja – ihanaa! Rauhallinen tunnelma ja rakennus täynnä kirjoja. Ihmisiä jotka tietävät kirjoista paljon ja osaavat auttaa kirja valintoihin. Se tunne kun löydät upouuden kirjan jota et ole koskaan nähnyt tai kun olet etsinyt jotain kirjaa kauan ja vihdoin se löytyy. Se tunne on ihana! Voiko mitään ihanampaa olla?

4 kommenttia

  1. Vaau! Okei, sun vahvuus on ehdottomasti lyhyet tekstit. Taivas puhkeaa itkuun oli mahtava, siinä oli kiva tunnelma, ja jotenkin koko lause ”taivas puhkeaa itkuun” oli aivan ihana. Kissanpäivät taas oli kissamaisen tunnelmainen, ja siinä oli vain niin hyvin kuvattu… No, kaikenlaista. Ja Kirjasto. Siinä vaan niin välittyi rakkaus kirjastoon ja kirjoihin! Onnea, tää on ehdottomasti sun parhaimpia postauksia <3

    Vastaa

  2. Kiitos tosi paljon Olivia! Ihanaa kuulla, että mun vahvuus on lyhyet tekstit, sillä niihin mulla riittä aika.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *