Syyskeinu

Hejjj! ”Se joka unelmoi ja yrittää, varmasti menestyy” – Minä. En tiedä mikä tuo äskeinen oli, varmaan joku aforismi. Kun luin tämän tekstin, niin ainakin itse pidin tästä todella paljon! Ehkä vähän lyhyt postaus, mutta ihan kiva!
Kommentoi mikä on parasta syksyssä tai mitä tykkäsit postauksesta. Mä itse tykkään värikkäistä lehdistä, tosi paljon :’D!
Sitten itse postauksen pariin!
P.S. tämä taitaa olla ehkä runo.

Keinun,

syksyn omassa keinussa.

Lehtiä tippuu päälleni,

tykkään siitä.

Lehtisade alkaa uudelleen,

peittää maan lehdistä.

Puut kumartavat,

auttaakseen lehtiä.

Tuuli työntää keinua,

lehdet leijailee puista pois.

sade kastelee lehdet,

Sitten se lakkaa.

Pisarat valuvat surullisina,

keinua pitkin.

10 kommenttia

  1. Kisu, sä olet just tehnyt parhaan postauksesi. Tykkäsin todella paljon! Lempisäkeitäni olivat ”Syksyn omassa keinussa” – ihana yksityiskohta! Sitten ”Puut kumartuvat” – ja sekin on yksityiskohta, josta pidin! Tässä runossa parhaita juttuja ovat juurikin nuo säkeet, mutta myös se, miten tämä tilanne on saatu tähän yhteen runoon kuvailtuna niin kauniisti! 🧡🍂🍁 Ja sitten vielä tuo, että alkaa satamaan, on myöskin ihana yksityiskohta. En tiedä miksi pidin siitä niin paljon, mutta pääasiahan on se, että tykkäsin! Tämä runo kuvaa syksyä positiivisesti, ja se on myös hyvä asia tässä tekstissä!

    Okei, eli tämä on paras postaus blogistasi!

    Vastaa

  2. Voi apua! KIITOS PALJON! Mä ilahduin todella paljon tästä kommentista:)! Ihanaa että pidit! Mulla oli ajatuksena tehdä tämmöinen runo syksystä ja näköjään se onnistui aika hyvin! Yritin etsiä tähän positiivisia asioita ja sitten tein niistä runon.

    Ja vielä kerran, kiitos🧡🍂🍁!

    Vastaa

  3. Siis aivan ihana teksti 🧡 Ihan idea ja hyvin toteutettu! Rakastan <3 Mun lempisäe on varmaan ”syksyn omassa keinussa” tai ”tuuli työntää keinua”. Ne vain ovat jotenkin kauniita 🧡

    Vastaa

  4. Aika hyvä teksti! 💙 Mun lempisäkeet olivat ainakin tuo ’syksyn omassa keinussa’ – niin ihanasti keksitty – ja myös ’sade kastelee lehdet’ teki tästä osaltaan hyvän, vaikka onkin aika tavallinen. Jotain parannettavaa: pisteitä ja pilkkuja oli vähän liikaa ja pisteet tekivät tähän vähän sellaisen ei-runomaisen, vaan tämä-on-vain-lauseita-lauseen-perään-piste-tunnelman? 😅 Pilkun taas voisi jättää pois esim. tuon ’pisarat valuvat surullisina’ (joka on muuten myös yksi lempisäkeeni!) jälkeen, koska se on siinä täysin turha. Joo, pilkutus on vaikeaa runoissa, haha 😂 Ja ai niin, meinasin melkein unohtaa – mikä on parasta syksyssä? En mä voi vastata vain yhtä! Ainakin se ihana tunnelma, lämpimät vaatteet ja ruska 🍁🍂 Ja tietenkin kaikki tällaiset ihanat syksytekstit tarinablogeissa ❤️

    Vastaa

  5. Kiitos Anni ja ihanaa että kommentoit blogiini💙✨! Runot ei ehkä ole ihan vahvuuteni, mutta ajattelin harjoitella runojen kirjoittamista:)! Joo olen samaa mieltä – pilkut ovat vaikeita runoissa😂. Mäkin pidät tunnelmasta, lämpimistä vaatteista❤️ ja ruskasta🍁🍂🧡!

    Vastaa

  6. Ihana postaus! Tästä välittyi kovasti syksyn tunnelma, mikä on tosi ihana! Hyvä postaus!
    (Sori, sekava kommentti)

    Vastaa

  7. Kiitos💚! Ja ei toi sun kommentti kauhean sekava ollut;)!

    Vastaa

  8. Ihana! ”Puut kumartavat auttaakseen lehtiä” oli ehdottomasti mun suosikki, se jotenkin pisti heti silmään. Ja mikäkö on parasta syksyssä? Syksy. Mä en voi vastata mitään muuta. Syksy on paras ihan kokonaisuudessaan!

    Vastaa

  9. Thanks Olivia! ”Puut kumartavat auttaakseen lehtiä” oli myös mun suosikki… :D!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *