Ilmassa #2

Hejdå! Tänään tulee 2 osa ilmassa tarinalle. Jos et ole lukenut ykköstä, niin nyt on hyvä aika käydä lukemassa se! Jäimme siihen kohtaan kun Melissan perhe pääsi lentokoneeseen. Nyt selviää miten tämä jatkuu. Tarinaan!

”Tylsää!” Valitimme Charloten kanssa. Noh, okei. Ehkä täällä ei ollut niin tylsää. Sillä minulla oli tämä vihko ja kirja. Ja tietenkin kuulokkeet, jotka sattuivat vietäväksi korviin. Mutta mukavat oltavat minulla ei ollut. Joku pieni tyttö potki koko ajan selkä nojaani. Olin pyytänyt ainakin sata kertaa että voisinko vaihtaa Charloten kanssa paikkaa. Mutta vastaus oli ei. Just joo!

Lentomme kesti 4h, ja ajasta oli mennyt vasta tunti! Argh! Huusin mielessäni. Sitten muistin mikä ikkuna paikassa oli parasta: Katsella ikkunasta ulos! Niinpä käänsin katseeni kohtiin ikkunaa. Ikkunasta näkyi peltoja, peltoja ja lisää peltoja! Tyhmää! Miksi lennot ovat niin tylsiä? Parasta oli että isä oli unohtanut ostaa ruoat lennolle. Kiireessä olimme napannut pizzan palaset.

Oli ärsyttävää kun muut saivat maukkaat ja lämpimät lentokone ruoat, ja me jouduttiin mussuttamaan kylmää pizzaa! Miten tämäkin lento meni pilalle? Minulla oli tylsää (niinkuin varmaan jo huomasin), joten päätin kysyä mitä isä tekee. ”Isä! Mitä sinä teet?” Sanoin. ”Pelaan pasianssia!” Isä vastasi innoissaan. Isä katsoi minua sillä ilmeellä että olisin muka kiinnostunut siitä pelistä.

Avasin kirjani. Kunnes tajusin: Miksen ottanut lisää kirjoja mukaan? Noh, nyt oli myöhäistä. Päätin kuitenkin avata kirjani. Kirjani oli suklaamuruset kirsikkasydän. Pidin enemmän Skyen kirjasta, mutta nyt en alkanut pohtimaan mistä kirjasta pidin eniten. Vihdoin! Kone laskeutui! Onneksi emme olleet enää ilmassa.

4 kommenttia

  1. En olisi muuten uskonut, että olet Testi_kissa! (Tiedätkö?) olen Testimadossa myös tunnettu Sateenkaari_tähdenlento. Vielä ”oikeaan” asiaan. Nämä tarinat voisivat olla ehkä vähän pitempiä, tosin tämäkin on vain luku, mutta nekin voisivat olla niitä vähän pidempiä 🙂

    Vastaa

  2. Kiitos kommentistasi! Joo, nämä ensimmäiset tarinani olivat hiukan lyhyitä, joten seuraavista pitkistä tarinoista tulee oikeasti pitkiä😊

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *