Tänä vuonna ajattelin…

Moiks<3! Vaikka nyt on jo heinäkuu, niin mikä sen parempi kuukausi aloittaa bloggaus! Tämä on ensimmäinen tarinani, joten toivottavasti tykkäätte! Tässä postauksessa saatte kuulla mitä ajattelin tehdä tänä vuonna. Noh, olisi pitänyt tehdä tämä ehkä vähän aikaisemmin … mutta Anyway! Sitten itse postauksen pariin 😀

Tänä vuonna ajattelin, lukea TOSI paljon!
Siis lukeminen = ihanaa! Löysin juuri kivan kirjasarjan nimeltä suklaamuruset. Mä olen koukussa siihen (kirjaimellisesti). Luen eniten komediaa.:)

 

Tänä vuonna ajattelin, mennä piknikille luonnon helmaan! Ajatuskin siitä kuulostaa IHANALTA! Mutta…omassa mielessä ajatus kuulostaa kivalta, mutta minkälainen se todellisuudessa? Ehkä vain pitää mennä piknikille ja katsoa miten se onnistuu.;)

 

Tänä vuonna ajattelin, kirjoittaa entistä enemmän!
En ole oikein hyvä kirjoittamaan… mutta tänä vuonna aion sitä ryhtyä harjoittelemaan! Luen hirveästi kaikkien tarinablogeja ja sieltä saan inspiraationi!

Tänä vuonna ajattelin, kuunnella enemmän musiikkia! HUOM, musiikin kuuntelu on kivaa, ei laulaminen! Yleensä kuuntelen vain autossa jotain hyvää radiokanavaa. Mutta tänä vuonna asia saa luvan muuttua!  Nimittäin alan kuunnella enemmän vapaa ajalla musiikkia 😀

 

Tänä vuonna ajattelin, opettaa kissalleni temppuja! Kissani osaa: istua käskystä ja tulla käskystä luokse. En ole kyllä varma miten saan tosi vanhan kissani esim. antamaan tassua. Ai niin! Osaa se vielä yhden tempun: olla hyvin nirso ruuan suhteen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *