Höpöttelyä kissastamme

Moimoimoimoimoimoimoi! Kuva: meidän kissa XD! Tervetuloa uuteen ja erilaiseen postaukseen! Tänään siis höpötellään kissoista (niinkuin varmaan jo tajusitte)! Kukapa ei tykkäisi höpötellä kissoista! Anteeksi että on näin lyhyt postaus. Meillä on siis tosi vanha ja ihana kissa! Höpötellään siitä:) postaukseen!

No niin! Yök! Meidän kissa tuli just mun matolle (sille ihanalle pinkille) ja pissasi siihen! Eih! Mun matto! Ensimmäinen asia: täytyy varautua tälläiseen! Vaikka näitä tapahtuu harvoin on hyvä varautua! ”Miksi sä pissasit mun matolle? Miksi?” Mä nyt torun mun kissaa, odottakaa! *10 minuuttia myöhemmin* Vaikka jotkut luulevat että kissa on helppo hoitoinen, niin väärässä olet! *isä tulee putsaamaan mattoa*

Kissan ruokinta on itseasiassa aika kivaa! Meidän kissa on kyllä tosi nirso…
Välipalaksi voi vaikka antaa kissanmuroja ja esim, lounaaksi märkäruokaa. Hei, tiesittekö miltä kissanruoka maistuu? Minun mielestä aika hyvältä! -kisu 5v
Joo, niinkuin äsken tuli selväksi mä olen maistanut kissan ruokaa. Myös vettä kuuluisi olla aina tarjolla! Noin 1-2 kertaa olisi päivässä hyvämäärä vaihtaa kissan vesi.

Leluja meidän kissalla on ihan liikaa! *menee laskemaan lelujen määrän* ainakin yli 30! Kissamme on hyvin herkkä ja pitää hiljaisista ja pehmeistä leluista. Ai niin, ruokaan liittyen: kun kissa nuolee itsensä hänen mahaansa menee karvaa, jolloin herää kysymys miten saa karvan pois mahasta? Vastaus: syöttää kissalle ruohoa! Tämä aiheuttaa oksennuksen (joita meillä on koti täynnä) .

Jotkut kissat pitää ulkoilusta, jotkut ei. Meidän kissa on käynyt pari kertaa ulkona, tässä hänen reaktio: voidaanko lähteä kotiin? -maailman ihanin kissa. Jos kissa alkaa käymään ulkona useasti, niin on hyvä ottaa rokotuksia. Kissan lääkäri maksaa yleensä noin 300 euroa. Loppuun: kissat ovat ihania lemmikkejä!

HUOM: Mulla on käynnissä kommentoija kilpailu! Kaikki jotka ovat kommentoineet blogiini niin ovat mukana! Jossain kohtaa paljastan (joissain postauksessa siis) paljastan voittajan🏆🏅! Joten muistathan kommata!

14 kommenttia

  1. Eka? 😯 Mahtava postaus Kisu! 🤩 Lyhyyskään ei haitannut. 😉 Olen ajatellut tehdä joskus juuri tällaisen postauksen, sillä minullakin on aivan ihana kissa, saanko luvan tehdä tällaisen, vaikka sinäkin teit? 🥺

    Vastaa

  2. Kiitos! Tietenkin saat tehdä! Ihanaa että pidit elsku (taisin keksiä sulle lempinimen)! Kiva että sinullakin on kissa❤️! Ja keksi:🍪!

    Vastaa

  3. Kissat on mun lempieläimiä, ja tää oli toosi hyvä postaus👍. Meillä on kaks aikusta kissaa ja pentuja, joista kaks jä meille. Aikuset kissat (Teresa ja Tiramisu), tykkää ulkoilusta! Teresa on jopa seurannut meitä kouluun😅. Tirppa pysyttelee yleensä tontilla, mutta löytää sieltä superhyviä piiloja. Öö… Haluun tehä tämmösen! Lupaan laittaa, että idea on Kisulta😉

    Vastaa

  4. Kiitos:)! Eikäää, miten ihanaa kulla teidän kissoista! Siis Teresa on seurannut teitä kouluun!? Hauskaa😂! Ja kiva että aiot tehdä tämmöisen postauksen💜!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *